Pålidelig forsyning af LED applikationer

Med strømforsyningen Step Power fra Phoenix Contact, som er udviklet specifikt til LED-applikationer, forsynes moderne belysningsapplikationer direkte fra styretavlen.

Strømforsyningen til LED-applikationer er godkendt i overensstemmelse med LED-standarderne EN61437-2-13 og EN55015. Gennem regulering til konstant spænding muliggør den sikker drift af LED-lys i kombination med strømregulerende forkoblinger eller for eksempel LED-strips med modstandskredsløb.

Strømforsyningen tilbyder en forbedret performanceklasse for hver horisontal pitch. Det betyder mere plads i styretavlen og øget performance. Strømforsyningen har et fladt hus. Med det specielle design efter DIN standard 43880 er strømforsyningen særligt egnet til anvendelse i fordelingstavler. Den tilbyder fleksibel montering og kan enten klikkes på DIN-skinnen eller skrues fast på en overflade. Ved montering på jævne underlag gør snaplåsfødder, som er integreret i huset, yderligere montagemateriale overflødigt.

Også den værktøjsfri Push-in tilslutningsteknologi gør håndtering mere enkel. På den samme installationsplads giver tilslutningsklemmen det dobbelte antal tilslutningspunkter, hvilket giver enkel potentialefordeling og gennemsløjfning af potentialet. Vinklen på 45o giver en ergonomisk fortrådning under installation. Derudover sikrer lave tomgangstab (0,21 W) og høj effektivitet optimal energieffektivitet i bygninger. Strømforsyningen konverterer mindre elektrisk energi til uønsket varme – det sparer ikke kun energi men udvider også alle komponenters levetid i styretavlen.

Få flere produktdetaljer