Overvåg dit energiforbrug

Overvåg dit energiforbrug

Chint energimålere med kommunikation, datalogning og cloud løsning

 

Energien er dyr og vi skal alle spare på vores forbrug. Derfor er der fokus på, hvor der bruges mest strøm samt hvilke apparater og maskiner der er de største energisyndere.

Fra Chint tilbyder ELIT en serie af smarte elektronisk DIN-skinne målere for både direkte måling op til 80A og måling med strømtransformer op til 2000A.

Alle modellerne er forsynet med RS485/Modbus for nem kommunikation. Det er muligt, at kommunikere via netværk ligesom der kan leveres GSM- og Wi-Fi moduler. Der tilbydes flere smarte cloud løsninger med datalogning, on-line aflæsning, energi beregninger samt fjernovervågning. Det er derfor muligt at registrering, sammenligne og følge udviklingen af energiforbruget. Dette kan gemmes og vises i grafer, tabeller samt eksporteres til andre systemer.

CHINT-instrumenterne måler både kWh, kvarh, kw, kvar, strøm, spænding, frekvens og effektfaktor. Instrumenterne måler både optaget og afgivet effekt.

Instrumenterne er leveres i både 1- og 3 faset udgaver og er forsynet med let aflæseligt LCD-display. Enhederne er nemme at monterer, har stor nøjagtighed klasse 1 og er MID certificeret for afregning. Instrumenterne er anvendelige i mange forskellige applikationer, herunder også solcelleanlæg og varmepumper.

Kontakt ELIT for yderligere oplysninger.

Se mere på www. elit.dk

Eller kontakt ELIT på 4844 6060 for yderligere oplysninger.