HellermannTyton

Oprethold god hygiejne på arbejdspladsen

Covid-19 pandemien har lært os, at mange aspekter i vores dagligdag ikke længere kan tages for givet.

Arbejdspladsen skal være sikker og imødekomme krav om social afstand og omfattende hygiejne. Justeringer og en fleksibel organisation er blevet vores hverdag.

Udstyr og produkter til om-montering, ny ledningsføring og genindkobling er en ny udfordring som HellermannTyton kan hjælpe dig med at gennemføre. Mange af disse produkter er genanvendelige, så de sparer dig tid omkring dit cable management i fremtiden.

Så.

Spørg dig selv:

Hvordan kan du være miljøbevidst på alle niveauer?

Hos os er hver leder ansvarlig for, at alle ansatte er miljøbevidste. Sammen med vore forretningspartnere og offentlige myndigheder søger vi målrettede løsninger for at beskytte det ydre miljø. Dette gælder også de miljømæssige påvirkninger fra vore fabrikker.

Kort fortalt.

Vi er #SafelyTogether

 

Vil du have mere?

Så hent inspiration her til hvordan du hjælper dine medarbejdere med at imødegå stress som følge af delte lokaler og udstyr. Se her hvordan

Alt i alt er vores miljøpolitik baseret på princippet: Hvad du gør i dag, kan hjælpe dig alle dage fremover.

 

Vi passer på miljøet og på hinanden

PS: Ved at møde vore kunders forventninger til leveringssikkerhed og produktkvalitet styrker vi vores konkurrenceevne. Derfor har alle vores produktionssteder ISOTS16949, ISO9001 og ISO 14001.