Opgraderet software til vandværker og fjernvarmeselskaber

Schneider Electric frigiver nye versioner af kraftfuld software til simulering og beregning. EcoStruxure Water Cycle Advisor (tidligere Aquis og Termis) byder på nye algoritmer til behandling af store datamængder, intuitiv brugerflade og mange nye muligheder for at skræddersy programmet til lokale forhold.

 

Energieffektiv, miljøvenlig drift med mindst mulig risiko for lækager og andre forstyrrelser af driften er blandt topprioriteterne for vandværker og fjernvarmeselskaber.

Derfor bruger flere end 250 af dem Schneider Electrics digital twin software EcoStruxure Water Cycle Advisor til at omsætte store datamængder til simuleringer, der hjælper med at optimere driften og undgå utilsigtede hændelser.

Og nu får vandværker og fjernvarmeselskaber endnu stærkere kort på hånden. Schneider Electric frigiver nemlig nye, opgraderede versioner af softwaren, som til fjernvarmesektoren hedder EcoStruxure Water Cycle Advisor – District Energy, mens EcoStruxure Water Cycle Advisor – Water Simulation er målrettet vandværker.

 

“Data er nøglen til imødegå mange af de udfordringer, forsyningssektoren står overfor. Det er afgørende, at forsyningsselskaberne har nem adgang til stærke værktøjer, der kan omsætte data til indsigt og konkret handling.

“EcoStruxure Water Cycle Advisor er lige netop det: Et stærkt værktøj, som kan hjælpe med at reducere energiforbruget og skåne miljøet, optimere driften og ikke mindst planlægge vedligehold på den mest hensigtsmæssige måde,” siger Benjamin Bak, account manager hos Schneider Electric Danmark med ansvar for EcoStruxure Water Cycle Advisor.

 

Markante forbedringer

Helt præcist er de to varianter af softwaren nu i version 8.2, og ifølge Benjamin Bak er der tale om mere end en almindelig opdatering. Faktisk er version 8.2 reelt en helt ny version af programmet med markante forbedringer i både “maskinrummet,” på brugerfladen og i funktionaliteten:

“Først og fremmest har den nye version fået markant mere computerkraft og nye algoritmer. Softwaren kan beregne meget store datamængder på kort tid, så kunderne kan se deres simuleringer lynhurtigt.

“Desuden har brugerfladen fået et nyt og endnu mere intuitivt design, og der er tilføjet flere nye funktioner, som skaber mere værdi.”

“For eksempel kan brugerne nemt opstille deres egne KPI’er med individuelle parametre. Det giver nye muligheder for at skræddersy programmet til lokale forhold,” siger Benjamin Bak.

EcoStruxure Water Cycle Advisor 8.2 byder også på endnu nemmere integration af 3. parts data, fx GIS- og vejrdata, og bedre muligheder for eksport af data – både fra komplette simulationer eller dele af dem.

 

Læs mere om EcoStruxure Water Cycle Advisor – District Energy og EcoStruxure Water Cycle Advisor her:

EcoStruxure Water Cycle Advisor – Water Simulation

Ecostruxure Water Cycle Advisor – District Energy