Omfattende løsninger til styretavler til alle industrier

Styretavleløsningerne fra Complete line konceptet fra Phoenix Contact sparer tid og omkostninger til montage, idriftsættelse og vedligeholdelse af styretavler.

Standardisering af tilslutningsteknologi, tilbehør og design giver nem håndtering og installation. Det omfattende produktprogram inkluderer varianter til forskellige industriers særlige krav som f.eks. procesteknologi, elproduktion, -forsyning og -lagring samt bygningsautomation.

Alle Complete line produkter har Push-in tilslutningsteknologi. Det betyder, at applikationer kan fortrådes hurtigt og uden brug af værktøj. Standardtilbehør til brokobling, opmærkning og test reducerer omkostningerne til både produktion og logistik. De mange produktløsninger fås til applikationer inden for maskinbygning, procesindustri, bygningsautomation, energisektoren og ladeinfrastruktur. Løsningerne omfatter ikke kun hardware, men dækker også tilhørende softwareprodukter, rådgivningsservices og skalérbare produktionssystemer til styretavlekonstruktion. Konceptet muliggør dermed optimering af processer og simplificerer alle arbejdsgange fra udvikling over indkøb til installation og betjening.

Mere information om Complete line