Nyheder fra STEGO på Hannover messen

Nysgerrighed fører til succes

Hvordan STEGO beriger deres tørst efter viden med innovationer

Hvordan kan du forbedre driftssikkerheden i El og styreskabe? Hvordan undgås kondens og frost permanent? Disse spørgsmål er hverdags forretning for de Thermal Management  specialister fra STEGO, der er baseret i Schwäbisch Hall. Sydtyskland er et levende industriel kerneland af ingeniører og opfindere. 37 år efter grundlæggelsen af virksomheden, har de bevaret et frem for alt, nysgerrighed for nye ting..

Denne allestedsnærværende ånd – forskning – på STEGO betaler sig. Og har gjort dem den førende innovator i branchen, sikrer kompromisløs bæredygtig sikkerhed og pålidelighed i alle klimatiserings løsninger der produceres. Og vigtigst af alt, denne ånd er ansvarlig for, at følsomme elektriske og elektroniske applikationer kan beskyttes mod varme, kulde og fugt og derved forlænge levetiden på installerede produkter. STEGO ånden afspejles også på dette års Hannover Messe, hvor virksomheden præsenterer deres stand som “Home of Innovation” for de besøgende. Dette underbygges af nye produkt introduktioner samt opdateringer af gennemprøvede produkter.

Skabsventilator-serien FPI / FPO 018, hvilket har været på markedet i over et år, giver imponerende bevis på den stærke innovations kraft hos STEGO. Den scorer gennem stærke produktegenskaber. Den mest oplagte fordel er den innovative luft-klap udgangs teknologi. Det optimerer køling ved at tillade mere luft at passere frit igennem. Den innovative værktøj-fri roterende låse teknologi. Hvis du har styr på det, vil du ikke ønske at gå glip af denne funktion. http://WWW.FILTERFAN-PLUS.COM

Premiere på standen, er vor anden generation af egenudviklede Ex-produkter, der er specielt designet til anvendelse i eksplosionsfarlige områder. Dette omfatter serien af konvektionsvarmelegemer CREX 020, der effektivt hindrer kondens og temperatursvingninger. Denne serie er suppleret med en ny serie mekaniske termostater REx 011, som har kompakte dimensioner og en høj reaktions nøjagtighed

STEGO DC-Line er den næste innovative højdepunkt på standen. Og viser STEGO´s fokus på Industri 4.0 og den hermed øget efterspørgsel efter lav spændings applikationer. DC versioner af LED 025 lampeserien og den innovative Skabsventilator serie FPI / FPO 018. På Hannover Messen 2017 Præsenteres også fire nye DC enheder: DCR 030 / DCR 130 varmeblæsere, DCM 010 switch-modul, DCT 010 elektronisk termostat og den elektroniske hygrostat DCF 010.

Er din interesse udløst?  Find mere information om alle produkt innovationer på vor stand i Hal 12, Stand E35. Eksperterne fra udviklingsafdelingen og salg vil være glade for at besvare dine spørgsmål og informere dig med dyb viden. Og leve op virksomhedens mangeårige slogan – “SIMPLY INNOVATIVE BETTER FOR SURE.”

STEGO – Perfekt Thermal Management

Siden firmaet blev grundlagt i 1980, STEGO Elektrotechnik i Schwaebisch Hall, Tyskland, har udviklet, produceret og sælger et stadigt voksende vifte af produkter til beskyttelse af elektriske og elektroniske komponenter. Alle STEGO produkter til skabe og kapslinger – varmeapparater, varmeblæsere, filterblæsere, LED-lamper, termostater, hygrostater og tilbehør – tager sigte på at opnå optimale klimaforhold i de mest forskellige miljøer, og sikre at alle følsomme komponenter fungerer pålideligt i applikationerne. STEGO er nu repræsenteret på 12 lokationer og med mere end 200 salgspartnere verden over.

Christian Nørgaard

Country Manager Denmark

Key Account Manager

Mobil:  +45 3036 3959

cnoergaard@stegonorden.se

http://www.stegonorden.se