NYHED: Junistar Eco Outdoor

Den nye generations udendørs downlight

 

Junistar Eco er SG`s svar på en fantastisk allround downlight som både kan benyttes i service og i projekter. Eco betyder at der er fokus på at lave et flot kvalitetsprodukt, men også at prisen skal være helt rigtig, og efter at Junistar Eco til indendørs brug er blevet en stor succes, så lanceres ny en version som kan modstå det hårde danske klima med 10 års ubetinget korrosionsgaranti.

Som i den indendørs version er lys kvaliteten helt i top, som betyder at farvegengivelse nu er næsten perfekt med 2 step Mac Adams og Ra 98, og den store stigning i vores udendørs miljøer er det med til at fremhæve de mange detaljer i både boligen og gør den til et oplagt valg på eksempelvis hoteller, restauranter og barer.

Den må fortsat monteres direkte i isolering og er som den indendørs variant 100 % Lufttæt imod gips og andre hårde overflader. Total højde er bare 40 mm, hvilket gør den kan monteres næsten over alt. Junistar Eco Outdoor købes til gengæld enkeltvis, og ikke i 8 stk pakninger som den indendørs variant, og den kan også monteres indendørs, da det udelukkende er overfladebeskyttelsen som er forskellen.

Montagen er superenkel og fleksibel montage, da den via den aftagelige ring kan monteres i hul mål fra Ø68 til Ø83, hvilket gør Junistar Eco Outdoor oplagt til renoverings opgaver. Som SG øvrige downlight kommer med montage box, hvor hurtigklemmer og to kabel indgange, så der kan videre sløjfes samt automatisk trækaflastning, gør at montagen er lynhurtig og kan ske helt uden brug af værktøj. Lyset kan dæmpes via fasedæmp, og kan nu fås i både hvid og sort også kommer den i både 2700K, 3000K og 4000K

Tekniske detaljer

  • 520 – 600 lumen
  • 3000K, 4000K
  • 000 timer L80/B20
  • Kl II, IP44
  • SDCM 2, RA 98
  • UGR 20-21
  • Dæmpbar med fasedæmp – LEDDIM 200, LEDDIM 400 DIN, LEDDIM Smart Push anbefales
  • Lysspredning 42 grader med 30 graders VIP i to retninger

5 års systemgaranti og 10 års korrosionsgaranti.

Vejl. fast lavpris installatørpris 219,00 kr. pr stk.