Nyeste generation af kontrolrelæer giver større fleksibilitet ved kontrolopgaver

Eaton opgraderer de eksisterende easy500-, easy700- og easy800-serier med en ny og forbedret generation af kontrolrelæerne: easyE4, som vil blive præsenteret under årets SPS IPC Drives-messe i november i Nürnberg.

Eatons kontrolrelæer henvender sig til alle erhverv, som er på udkig efter måder at implementere kontrolopgaver med et minimalt ressourceforbrug. Det kunne fx være blikkenslagere, der arbejder på bygningsinstallationer eller automatiseringsingeniører, der arbejder på anordninger til maskinbyggeri.

 

Fleksibel anvendelse
Kraftig hardware, fleksible udvidelser og omfattende kommunikationsmuligheder gør det muligt at anvende “easy”-kontrolrelæer på tværs af en lang række forskellige markeder og formål.

Hver easyE4-enhed har fire digitale udgange, fire analoge/digitale indgange med 12-bit opløsning og fire hurtige digitale indgange. Det sikrer maksimal fleksibilitet, og kan fx anvendes til at implementere højtydende modforanstaltninger, afbryde input eller bruge et DCF77-radiosignal. EasyE4-enheder kan kombineres med både blandet veksel-, jævn- og universalstrømsdrift. Herudover kan hver baseenhed udvides med op til 188 I/O’er med hjælp fra en række udvidelsesmoduler.

Udvidelsesmodulerne forbindes på forsiden via den nye easyConnector, som både gør installering og demontering nemmere. Der er kun 14 konfigurationer af baseenheden og udvidelsesmodulerne, hvilket holder udgifterne til indkøb og lagerføring på et minimum. I baseenheden er der installeret et MicroSD-kort, som gør det let at implementere programopdateringer og vedligeholdelsesfunktioner. Kortet gør det også muligt at brugertilpasse kontrolrelæet, at dokumentere maskintilstande under driften samt at indstille et startprogram, som aktiveres, når kontrolrelæet tænder.

En integreret løsning

EasyE4 har en integreret Ethernet-grænseflade og kan derfor forbindes til enhver almindelig LAN/WLAN-router, repeater eller dLan-system. Det er også muligt at benytte IIoT-netværk.

Information fra kontrolrelæet kan enten vises på HTML-5-baserede websider eller bruges til visualisering af den integrerede “easy”-webserver. Brugere kan oprette deres egne dashboards og få adgang til easyE4 fra deres smartphone, tablet og laptop. Alle skærme kan også forbindes direkte via Ethernet, fx ved at anvende ModBus TPC-protokollen. Desuden kan op til 80 easyE4-enheder kommunikere i et enkelt netværk via Ethernet-grænsefladen og den integrerede NET-netværksfunktion.

Find flere oplysninger på http://www.eaton.eu/easy. Du kan også få de seneste nyheder ved at følge os på Twitter (@ETN_EMEA) eller på LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/eaton).

Besøg easyForum for at finde eksempler på anvendelse og for at komme i kontakt med eksisterende easy-brugere http://www.easy-forum.net.

Se også vores video om easyE4 lige her.

Om Eaton

Eaton er en power management virksomhed med en omsætning på 21,6 milliarder dollars i 2018. Hos Eaton får vi det, der betyder noget, til at fungere. Vores energieffektive løsninger hjælper vores kunder med at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi på en mere effektiv, sikker og bæredygtig måde. Vi arbejder målrettet for at forbedre livskvaliteten og miljøet gennem brug af power management-teknologier og -tjenester. Eaton har ca. 99.000 ansatte på verdensplan og sælger produkter til kunder i flere end 175 lande. Se flere oplysninger på Eaton.com.