Nye Eaton-løsninger gør virksomheders digitale omstilling mere robust

Den globale energiteknologivirksomhed Eaton er klar med to nye løsninger, der imødekommer virksomheders stigende krav om systemsikkerhed.

I lyset af digitaliseringens fremmarch er intelligent strømstyring og cybersikkerhed mere kritisk end nogensinde. Eaton, der tilbyder komplette sikkerhedsløsninger inden for strøm – fra helt små datacentre til store komplekse HyperScale-lokationer, er derfor klar med to nye løsninger.

Det drejer sig om den nyeste generation af strømfordelingsenheden Rack PDU G4 og netværkskortet Gigabit Network-M3 – begge skræddersyet til at øge virksomheders systemsikkerhed.

Beskytter servere og leverer høj pålidelig ydeevne
Den nylancerede strømfordelingsenhed Rack PDU G4 er ekstremt sikker og øger netværks- og strømredundans, serverkapacitet og driftsfleksibilitet markant. G4-modellen kan håndtere og måle strømforbrug for op til 48 udtag med en procents nøjagtighed i målinger af ampere, volt og watt.

Hvor it-eksperter tidligere har været nødt til at gætte sig frem til, hvor mange C13- og C19-udtag der er i brug, er Rack-PDU G4’s C39-kombinationsudtag designet til sikkert at forbinde både C14- og C20-forsyningskabler til enheder. Derudover har Rack PDU G4 et indbygget fastholdelsessystem, der holder forsyningskablet på plads. G4 styrker samtidig netværksredundansen med to gigabyte Ethernet-grænseflader, der kan forbinde op til 32 PDU’er.

I løbet af foråret 2024 opnår Rack PDU G4 certifikaterne indenfor cybersikkerhed UL 2900-1 og IEC 62443-4-2. Dermed får cybersikkerheden også et markant løft i forhold til andre strømfordelingsenheder på markedet.

Rack PDU G4 har desuden en lang levetid. Produktets låsende relækontakt kontrollerer belastninger uden kontinuerlig strømforsyning (kun i modellerne Switched og Managed). Derfor er strømforbruget for Rack PDU G4, der har 78 udtag, op til 80 procent lavere sammenlignet med modeller med konventionelt relæ.

Nye overvågnings- og advarselsfunktioner
Eatons nyeste netværkskort, Network-M3, indeholder en række nye funktioner, som imødekommer virksomheders behov for informationssikkerhed, herunder en konfigurerbar firewall, der øger beskyttelsen mod cyberangreb.

Samtidig giver overvågnings- og advarselsfunktionerne i Network-M3 værdifuld information om udstyrets strømforbrug og hjælper virksomheder med at inspicere og styre deres systemer i takt med, at sikkerhedsbehovene vokser. Derudover er Network-M3 NIC ideel til både 1- og 3-faset UPS og kan desuden integreres med Eatons Brightlayer datacenter software, som gør det muligt for virksomheder at strømline arbejdet og forberede sig på fremtidige behov.

Også det nye netværkskort opnår i løbet af foråret certifikaterne indenfor cybersikkerhed UL 2900-1 og IEC 62443-4-2.

Rack PDU G4 og Gigabit Network-M3 er tilgængelige på det danske marked nu.