Nye AC energimålere til ladeinfrastruktur

Produktserien EMpro energimålere med MID godkendelse fra Phoenix Contact er blevet udvidet med tre nye AC målere. De enkelt- og 3-fasede målere er designet til ekstreme temperaturer på op til +70 oC. De er derfor særligt egnede til anvendelse i e-mobility ladestationer og hjemmeopladere, selv i ubeskyttede udendørs områder.

Ved ladestrømme på op til 40 A (enkelt-fasede) eller på op til 80 A (3-fasede) kan energidata anvendes direkte til faktureringsformål, selv uden en ekstra strømtransformer. Enhederne måler i overensstemmelse med EN 50470-3 accuracy class B, som normalt betyder målingsudsving på maksimalt en procent. Ved lavere temperaturkrav på op til + 55 oC kan EMpro energimåleren, EEM-EM357, som overholder alle e-mobility krav, fortsat anvendes.

Alle energimålere fra EMpro produktserien registrerer energiværdier helt bi-direktionelt i alle fire kvadranter og er certificerede i henhold til MID. Data sendes til ladecontrolleren og derfra til backend-udbyderen via det integrerede Modbus/RTU interface. Andre varianter med Modbus/TCP og M-Bus interface fås også. Datastrukturerne i registertabellerne er særligt optimeret til kommunikation med komponenter til ladeteknologi. Det kompakte design i MID måleren sparer også plads i ladestationer og hjemmeopladere.

Mere om EMpro