Ny Spændingskvalitetsmåler MAVOWATT 210

Gossen Metrawatt lancerer MAVOWATT 210 som måler præcist på alle parametre, der er relevante for at sikre kvaliteten af ​​energiforsyningen både på elforsynings- og forbrugersiden. Reduktioner i strømkvaliteten såsom spændingsfald, afbrydelser og overspændinger detekteres med en opløsning på 1/2 cyklus i henhold til IEC 61000-4-30, harmoniske optages i henhold til IEEE 519-2014/IEC 61000-4-7.

Mavowatt 210 har fire spændingskanaler til direkte måling op til 600 VRMS (CAT III) og fire strømkanaler, der er velegnet til alle relevante parametre såsom spænding, strøm, aktiv, reaktiv og apparent Power. Derudover fungerer Mavowatt 210, som en højpræcisions bi-directional fire-kvadrant-måleanordning til energi flow detektion, f.eks. i vindkraft og solcelleanlæg. Automatisk detektering af forbindelsestypen og indikation af forbindelsesfejl via farvekodede lysdioder sikrer sikker drift til enhver tid.

Den kompakte MAVOWATT 210 giver mulighed for op til syv timers batteridrevet drift i ethvert lokalt eller eksternt system. Til visualisering og evaluering via integreret Ethernet-interface med en web server realtidsadgang til alle nuværende og tidligere loggede målte værdier, samt Modbus og BACnet® Protocol.

Kommer standard med Dranview XP Software – 3 x Rogowski flex til 500 A AC – samt måleledninger og taske.

Besøg os i Odense på E22 ved C-3654 og se den nye Mavowatt 210