Ny Rack-model giver større fleksibilitet i Eatons 5SC UPS-sortiment

Eaton har udvidet  serien af line-interaktive UPS-enheder for at tilbyde  IT-chefer den bedste mulighed for at sikre pålidelig energibeskyttelse til mindre virksomhedsservere. 5SC-serien indeholder nu Rack-modeller og Rack/Tower-modeller (RT), foruden Tower-modeller, og dækker effektområdet fra 500 VA til 3 kVA. Den fleksible serie tilbyder kompakt, pålidelig og prisbillig beskyttelse, der giver sikker drift inden for et bredt udvalg af IT- og industrielle applikationer såsom servere, netværks- og lagringsenheder samt bankautomater.

“I installationer med begrænset plads kan det være vanskeligt at få plads til en UPS-enhed til at levere pålidelig energibeskyttelse. Derfor har Eaton udviklet 5SC-serien, så den passer til selv de mindste rack-skabe: 1000/1500-rack-modellerne kan være i små rack-skabe på kun 500 mm”, udtaler Tom Bøjland, Project Sales Manager hos Eaton.

5SC-serien er designet med henblik på effektiv styring og overvågning: Alle modeller har en LCD-skærm, der fungerer som en personlig startside, og som videregiver værdifuld information om realtidsstatus for UPS-enheden, belastningen og batteriniveauet samt forskellige andre justerbare parametre.

Alle modeller har USB-indgange og serielle porte, der muliggør automatisk integration med alle større operativsystemer. For at minimere omkostninger og optimere produkternes levetid anvender 5SC-serien Eatons patenterede ABM-teknologi, som forlænger batteriets levetid med op til 50 procent og kun oplader batteriet, når det er nødvendigt.

Få flere oplysninger om 5SC-serien på http://www.eaton.eu/5SC.