Ny guide til operatører af datacentre tilbyder hjælp til optimering af pålidelig strømforsyning

Eaton har udgivet et nyt kompendium, der giver administratorer af datacentre nødvendige råd om, hvordan en pålidelig strømforsyning bliver en del af overvejelserne i forbindelse med klargøringen af et nyt datacenter. Kompendiets titel er Fast Track to Improved Power Supply Reliability, og det indeholder praktiske råd om optimering af et datacenters strømforsyning samt oplysninger om, hvordan man ved at overveje alle komponenters individuelle krav kan designe et datacenters strøminfrastruktur således, at det overholder både nuværende og fremtidige krav og dermed sikre driftskontinuiteten.

“Mission critical applikationer afhænger af en kontinuerlig forsyning af ren strøm under alle forhold, og derfor er designet af den tilhørende strøminfrastruktur altafgørende”, udtaler Tom Bøjland, Project Sales Manager hos Eaton. “En tidlig rådslagning med en erfaren leverandør er vigtig, hvis man skal identificere og håndtere mulige udfordringer. Nogle af udfordringerne er montørerne muligvis ikke engang klar over. Dette er vigtigt for at opnå et sikkert og pålideligt system, der altid er tilgængeligt.”

Guiden handler om, hvad man bør overveje med hensyn til strømdistribution og UPS-komponenter for at opnå et system, som er pålideligt og sikret mod uforudsete strømafbrydelser. Kompendiet sætter fokus på emner såsom 3- og 4-polskift, indflydelsen af en UPS (uafbrudt strømforsyning) i et strømsystem, mulige fejlbetingelser, herunder lysbue-udladninger samt drift- og vedligeholdelsesproblemer og de nyeste branchestandarder. Kompendiet omhandler også de mulige konsekvenser af mangel på gode designprincipper.

Kompendiet er skrevet for at give en omfattende oversigt over, hvilke faktorer der har indflydelse på strømforsyningens pålidelighed. Eaton udgiver også fem tekniske whitepapers, som indeholder flere oplysninger om emnet, og giver designere af datacentre dybdegående, praktiske retningslinjer for optimering af systemets pålidelighed.

Dokumenterne kan hentes på http://www.eaton.eu/Infrastructure_with_Intelligence.