Ny forbedret RJ45 Plug fra Lan-Com A/S

Ny forbedret RJ45 Plug fra Lan-Com A/S

Hvem har ikke prøvet at montere en RJ45 Plug og samtidig blevet død irriteret på sig selv!!For det er rent faktisk ikke så nemt, som man lige tro. Resultatet bliver oftes yderst ringe.”Hånden på hjertet” – så er den lille plug ikke baseret på mark-terminering, som efterfølgende skal håndtere en hastighed på 1 Gigabit eller i nogle tilfælde mere. Men det råder Lan-Com A/S bod på nu.

Med den nye GIGA-LAN RJ45 Easy Connect Plug er det nu slut med svære termineringer og dårlig preformance. Montagen sker ved, at alle 4 par føres ud af fronten på pluggen og afklippes. Hermed får man sikker-hed for, at alle ledere har korrekt forbindelse til pinnene i pluggen. Termineringen kan gøres på den halve tid og sikkerheden for korrekt forbindelse er nærmest 100%. Parrene kan føres længere ind i pluggen. Herved opnås en betydelig forbedring af NEXT, så det rent faktisk er muligt at udføre en mark-terminering og opnå kategori 6 performance.

Med til produktet følger en transparent aflastningstylle, som sørger for en professionel afslutning og samtidig aflaster for skarpe buk.

Disse plugs leveres i en skærmet og en uskærmet udgave i kategori 6, og kan anvendes til både massivt og flerkoret. Specielt er den nye plug yderst velegnet til afslutning i installationer med kameraovervågning, hvor terminering ofte foretages med en RJ45 plug, som efterfølgende monteres direkte i kamera.

De to typer plugs leveres i et lille smart plastik glas med skruelåg indeholdende 50 stk plugs og 50 stk aflastningstyller. Ligeledes medfølger en komplet montagevejledning, så unødvendige konnekteringsfejl reduceres.
Yderligere information: http://www.lan-com.dk eller skrive en mail på:
lan-com@lan-com.dk eller ring til os på tlf.: 44 57 07 87.