Nu også Kabel strips fra Lan-Com

Lan-Com A/S har taget endnu et produkt til sig. Denne gang drejer det sig om Kabelstrips – eller måske bedre kendt som kabelbindere. Det har været en klar strategi fra Lan- Coms side at tilføre så mange produkter som muligt til de produkter som vi i forvejen er kendt for.

”Vi er jo kendt for kabler, så hvorfor så ikke også tilbyde vores kunder kabel strips?”,                                                                 siger Flemming Seerup, Ceo Lan-Com A/S

Kabel-strips leveres i to varianter under navnet ”TIE-LAN”. Den ene er den nok så gængse Nylon strip, produceret i materialet Nylon66. Farven er hvid og leveres lige fra 60 mm i længden med en trækstyrke på 8 Kg og helt op til 750 mm med en trækstyrke på 55 Kg.

De leveres i poser a100 stk.

 

Den anden variant er Velcro strips, som anbefales til datainstallationer, da de ikke klemmer på datakablerne og dermed ikke deformerer parsnoningen. Problemet har indtil nu været, at man kun kunne få velcro i store ruller og så skulle man selv klippe dem op i passende længder.

Det tager tid og dermed penge. De nye velcro-strips leveres i færdige længder, så man sparer den tid, der tidligere gik til af klipning. De nye velcro strips leveres fra 150 mm til 400 mm i længden i farven sort.

Pakningen er ligeledes poser a 100 stk.

 

Lan-Com A/S har leveret IT kablings løsninger til den danske industri i 30 år. En række professionelle produkter til installationsbranchen kombineret med en håndfuld yderst dedikerede medarbejdere, danner grundlaget for Lan-Coms succes de seneste mange år. Lan-Com har fordoblet sin produkt portefølje de sidste 24 måneder

Yderligere information: tlf. 44570787 lan-com@lan-com.dk www. Lan-com.dk