Nu også Fiberoptiske Mikro Kabler fra Lan-Com A/S

Et stigende behov for Fiberoptiske Mikro kabler har fået Lan-Com A/S i Smørum til at lagerføre en række varianter. Kablerne anvendes primært til bredbåndskabling over store strækninger. Det er den konstante efterspørgsel på hurtigt internet fra private hjem og offentlige virksomheder, der driver dette marked.

Kablerne udmærker sig ved en meget lille dimension med mange fibre inden i. Kablerne er forholdsvis stive med en glat og ensartet overflade, således at de kan blæses i rør over store afstande.

”Foreløbig er vi startet med kabler i dimensionerne 12, 24, 48 og 96 fiber”, siger afdelingsleder i Lan-Com`s WAN afdeling, Kim Vinther Jørgensen. ”Ligeledes er vi nu også lagerførende i de kendte EPFU fiber, som anvendes til den sidste strækning ind til de enkelte huse eller virksomheder”, fortsætter Kim Vinther jørgensen. Den enkelte fiber er G657A1, som tåler at blive bøjet uden, at det går ud over performance på fiberen. Kappematerialet er PE, så det kan tåle at ligge udenfor.

Komplet program

”I starten af året blev vi færdige med vores FTTH (Fiber To The Home) leveringsprogram. Vi har ligeledes et komplet program inden for rør og couplere, så vi er ved at have et komplet leveringsprogram”, slutter Kim Vinther Jørgensen.

 

Lan-Com A/S har de sidste 30 år leveret IT kabelsystemer til El markedet og de seneste år leveret til nogle af de aller største projekter i Danmark.  Lan-Com A/S er den førende IT kabel specialist i Danmark med en stor knowhow som vi har erhvervet os gennem kompetente medarbejdere og de store projekter vi har leveret 

 

Yderligere information:  http://www.lan-com.dk  lan-com@lan-com.dk   4457 0787