Nødstrømsløsning med lithium-batterier sikrer pålidelig drift i it- og Edge computing-miljøer

Eatons nye 5P-lithium-ion-nødstrømssystem er baseret på lithium-batterier med lang levetid og hurtig genopladning. Det giver en stabil back-up strøm, som øger sikkerheden og presser vedligeholdelsesomkostningerne i bund.

Power management-virksomheden Eaton har udviklet et nyt rack-monteret 5P-lithium-ion-nødstrømssystem (UPS), som er målrettet it- og Edge

Computing-miljøer. Løsningen er baseret på Eatons velkendte og pålidelige 5P-UPS-platform. Den nye integrerede model er driftssikker og tilbyder forbedret netværkssikkerhed, forlænget batterilevetid og funktioner, der muliggør fjernadministration.

“I takt med at flere virksomheder investerer i Edge-Computing og distribuerede infrastrukturer, vil it- og datacentereksperter få brug for pålidelige løsninger, der kan fungere med et minimalt behov for support on-site,” siger Frank Jakobsen, Senior Representative hos Eaton Danmark om det nye produkt.

 

Et stort fremskridt for UPS-teknologien
5P-lithium-ion-UPS’en anvender lithium-ion-batterier, der forbedrer ydeevnen sammenlignet med almindelige bly/syre-batterier. De nye batterier har en levetid på op til otte år, og det reducerer behovet for udskiftning af batterier midtvejs i livscyklussen. Lithium-ion-batterier oplades også tre gange hurtigere end bly/syre-batterier, hvilket gør løsningen mindre sårbar og maksimerer oppetiden i tilfælde af strømafbrydelser.

“Vores 5P-lithium-ion-UPS repræsenterer et stort fremskridt for UPS-teknologien. Den giver fagfolk en pålidelig back-up strøm, samtidig med at de opnår lavere omkostninger til vedligeholdelse og øget sikkerhed,” siger Frank Jakobsen.

Eatons 5P-lithium-ion-UPS omfatter et indbygget batteristyringssystem (BMS), som leverer opdateret indsigt i batteriets ydeevne og opladningscyklusser samt aktiv temperaturovervågning, så brugeren hele tiden kan følge med i UPS-batteriets livscyklus. UPS’en giver også forbedret netværkssikkerhed med branchens første gigabit-netværkskort fra Eaton, der lever op til både UL 2900-1- og IEC 62443-4-2-standarderne.

 

Yderligere funktioner i Eatons 5P-lithium-ion-UPS omfatter:

  • Et brugervenligt letvægtsdesign, der er 20 procent lettere end tilsvarende bly-syre-UPS’er.
  • Fleksible monteringsmuligheder, der giver mulighed for en mere enkel installation og implementering.
  • Optager mindre plads i racket. Den kompakte 1U-rackenhed og slimline-vægbeslag gør det nemt at finde plads til enheden.
  • Fem års standardgaranti på UPS og batterier.

 

For flere oplysninger om Eatons 5P-lithium-ion-UPS, besøg Eaton.eu/5P. Oplysninger om Eatons komplette serie af power management-produkter, som kan hjælpe fagfolk med at organisere, beskytte og administrere deres kritiske infrastruktur, kan findes på Eaton.dk/powerquality.