NEXCONEC INDGÅR AFTALE MED LAN-COM A/S

Nexconec Inc med HQ i Hongkong har indgået en distributionsaftale med Lan-Com A/S i Smørum. Aftalen indeholder Lan-Com A/S enerettigheder til at distribuere Nexconec’s store leveringsprogram af Fiber Optiske produkter på det danske marked.

”Aftalen kommer på det helt rigtige tidspunkt for os, da vores fremadrettede strategi netop er, at satse meget stort på kabling i datacentre”, siger Flemming Seerup CEO, Lan-Com A/S og fortsætter; ” Dette er blot en del, men en vigtig del af mange nye tiltag, man vil se fra Lan-Com’s side det næste stykke tid.”

”Vi har det sidste års tid udviklet et kæmpe leveringsprogram med produkter, der passer til den nyeste teknologi inden for datacentre.
Bl.a HD (High Density) Fiberoptiske Patch Paneler for direkte terminering eller den kendte MPO konnektor,” siger Alexandre Serafini, salgsdirektør hos Nexconec.
” Vi har indgået denne aftale med Lan-Com A/S fordi, vi er sikre på at, det er den rette distributør for os, til at løfte dette produkt som det fortjener.
Lan-Com A/S har været på markedet i snart 30 år og har nogle af de bedste folk ansat inden for dette specielle område, så vi er meget fortrøstningsfulde,” slutter Alexandre Serafini.
”Vi har i længere tid udset os markedet for datacentre som et fokusområde og med Nexconec og deres kvalitetsprodukter samt viden ser vi os meget klar til også at erobre dette spændende marked. Vi har i 2019 udvidet vores lager med 60%, så der bliver masser af plads til de nye produkter – også på personalesiden vil vi i 2020 være styrket. Så der er ingen undskyldninger for ikke at få succes,” slutter Flemming Seerup.

Lan-Com A/S har de sidste 28 år leveret fiberoptisk kabling til danske el-installatører. Lan-Com A/S er i besiddelse af meget stor viden inden for dette område, som man har erhvervet sig gennem nogle af de største LAN projekter i Danmark de seneste år. Lan-Com A/S har de sidste 4 år haft en vækst på 25-30% pr. år.Nexconec er en af de nyere spiller på markedet for fiberoptisk kabling. Dog har ejerkredsen en produkt og markedsviden der er de fleste overlegne. Nexconec har på under 12 måneder lavet distributionsaftaler, der dækker alle kontinenter. Af referencer kan bl.a nævnes Orange, Telia og T-Mobile