Næste generation af Ethernet mediekonvertere

Phoenix Contact introducerer en innovativ trio af industrielle mediekonvertere, som hver især er udviklet til specifikke miljøer og udfordringer. De er designet med fokus på performance, holdbarhed og fleksibilitet og henvender sig derfor til industrielle behov fra økonomiske løsninger i miljøer med brede temperaturområder og høj EMC.

MC 1000 serien er designet til budgetbevidste industrier og tilbyder en økonomisk men stadig pålidelig tilslutningsløsning. Disse konvertere lukker hullet mellem forskellige medietyper og sikrer problemfri dataoverførsel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

MC 1000T serien er udviklet til at modstå brede temperaturer og bevare en top performance og tilbyder en modstandsdygtig løsning til industrier i barske miljøer. Disse konvertere sikrer problemfri tilslutning selv under de mest udfordrende betingelser.

MC 1000E serien sikrer stabil kommunikation i miljøer, der er modtagelige for elektrisk støj og potentielt eksplosive betingelser.

Med et alsidigt program, designet til at imødekomme de strenge krav fra industrielle miljøer, sætter MC 1000 serierne en ny standard for problemfri dataoverførsel og kommunikation.

De nye mediekonvertere er en udvidelse af det succesfulde Ethernet switch produktprogram og tilbyder et bredt udvalg af lyslederinterface, applikationsorienterede funktioner, godkendelser og installationer.

Mere information om mediekonvertere