Mød os på E22 i Odense med nyheder indenfor hybridteknologi, Sol og Vindenergi, strømforsyninger mm

E22 Odense

Til spændingskvalitetsmåling har vi den nye GMC Mavowatt 210 med, som er en lille kompakt 4-kanals måler, ideel til måling på vindkraft og solcelleanlæg. Vi medbringer også pyranometre og dataloggere fra KIPP & ZONEN, til måling på solceller. Kipp & Zonen er kendetegnet ved den høje kvalitet.

BLICHFELD Power & Measurements har besøg af LD Didactic på standen som viser undervisningsudstyr til læring af hybrid teknologi i biler.

Blichfeld Power & Measurements A/S er blevet udvalgt og kan nu præsentere franske Technix på det danske marked. Deres store ekspertise i højspændings DC strømforsyninger, gør dem til en stærk partner. Deres styrke ligger i deres ”Customer first” filosofi og fleksibilitet, kædet sammen med et bredt udvalg af HV DC strømforsyninger. Vi medbringer SR Serien, DC strømforsyninger, som dækker området op til 150 kV med effekt op til 40 kW og fås i udgaver med Positiv-, Negativ-, Reversible- og Floating polaritet.

På standen har vi også strømforsyninger med fra Delta Elektronika (SM-3300), power analyzer fra ZES ZIMMER (LMG671), Rigol MSO oscilloscop, Højspændingstester ETL UH36 og ATS400, Schlöder ESD generator, et stort udvalg af AHLBORN’s datalogger serie og mange flere spændende instrumenter.

Vi håber at se dig på E22 i Odense!