Modstandsdygtige mærker til fødevareindustrien

Med de to nye produktfamilier EML-D og WMTB HF-D, henholdsvis labels og kabelmærker, tilbydes nu professionel opmærkning til primært fødevareindustrien.

Modstandsdygtige mærker til fødevareindustrien

Den nye produktfamilie EML-D fra Phoenix Contact består af hvide og sølvfarvede mærker fremstillet af 2-lags kunststof med et integreret aluminiumslag, der gør mærket detekterbart.

Takket være ISEGA godkendelse er de ideelle til mærkning af forskelligt udstyr i controller-, system- og styretavleproduktion inden for fødevarebranchen. På grund af mærkernes kraftige klæbeevne kan de klæbe på rå og ujævne overflader. Temperaturområdet for de nye labels er
-40 oC til 120 oC.

Det nye WMTB HF-D kabelmærke leveres i standardfarve blå i polyether TPU-materiale for let genkendelse i fødevaresammenhæng. Grundmaterialet er FDA “Food & Drug” 21 CFR – GRAS “generelt anerkendt som sikkert”, og mærket er certificeret i henhold til forordning (EU) nr. 10/2011. Mærket kan detekteres af både metal og x-ray detektorer. Temperaturområdet for de nye kabelmærker er -25 oC til 105 oC.

Thermoprinterne fra Phoenix Contact opmærker disse nye labels pålideligt og effektivt. Printet med det rigtige farvebånd er mærkerne modstandsdygtige over for mange kraftige rengøringsmidler, der anvendes i fødevareindustrien.

 

Læs mere om vores brede program inden for opmærkning