Mobil mærkning med marking app til smartphone og tablet

App’en “Marking system” fra Phoenix Contact tilbyder en hurtig og enkel måde for brugere at finde den egnede mærkning til alle deres behov, lave mærker og printe dem på en egnet printer.

App’en er gratis, har en brugervenlig menu, fås på 19 sprog og muliggør en effektiv mærkningsproces til alle applikationer.

Ved hjælp af integrerede assistenter kan mærkningsmaterialet hurtigt og nemt udvælges blandt mere end 3.000 mærkningsløsninger til tre forskellige mærkningsteknologier. Når det egnede materiale er fundet, kan en individuel og applikationsspecifik mærkningsløsning hurtigt blive designet – uden behov for specialistviden. Muligheden for at lave den nødvendige mærkning direkte på stedet er især en fordel i forbindelse med serviceopgaver, hvor komponenter efterfølgende skal opmærkes. Den mobile printer styres via Bluetooth fra en mobiltelefon eller tablet med Android eller iOS. De skabeloner, der laves, kan også gemmes til fremtidige applikationer.

App’en er tilgængelig både online og offline. Automatiske opdateringer sikrer, at den seneste softwareversion altid er til rådighed.

 

Læs mere om mærkningssystemer