Mini-UPS sikrer stabil internetforbindelse på hjemmekontoret

Power management-virksomheden Eaton har netop lanceret Eaton 3S Mini, som er deres mindste UPS til dato. Enheden egner sig perfekt til både hjemme- og kontorbrug og sørger for, at dine smartenheder fungerer – selv ved kortvarige strømafbrydelser.

I en tid hvor arbejde fra distancen er blevet normalt, og møder og webinarer afholdes virtuelt fra privaten, er virksomheders driftskrav pludselig blevet en relevant faktor i selv private hjem.

Mister du først strømmen på hjemmekontoret, vil din laptop fortsætte ufortrødent videre på eget batteri, men din kritiske internetforbindelse er sandsynligvis ikke tilsluttet en batteri-back-up.

Nødstrøm og batteri-backup er ikke tænkt ind i mange hjem i dag, selvom mange har udstyr i hjemmet, som de ikke ønsker bliver afbrudt unødigt af strømsvigt.

Eatons nye 3S Mini UPS er designet til at holde dig og dine vigtige enheder kørende i hjemmet. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om at miste internetforbindelsen eller kontakten til dine kolleger under et vigtigt Teams-møde. For selv under de mindste strømafbrydelser vil Eaton 3S Mini automatisk sætte ind,” siger Bozidar Dedic, ET & IT Channel Manager hos Eaton.

Beskytter dit kritiske udstyr mod strømafbrydelser
Eaton 3S Mini er designet til at forsyne dit mest kritiske udstyr med batteristrøm.

I tilfælde af strømsvigt vil Eaton 3S Mini automatisk aktivere og sørge for back-up-strøm til dine enheder. UPS’en har en batterilevetid, der afhænger af det tilsluttede udstyr, men som kan forsyne fx overvågningskameraer i timevis eller holde liv i standard internetgateways i mere end en time.

Eaton 3S Mini egner sig særlig godt, hvis du bor i byen og er træt af at skulle genstarte dit modem under mindre strømafbrydelser.

”Mange boliger er ikke særlig godt beskyttet mod mindre strømsvigt. Det er som sådan heller ikke et problem, da mindre afbrydelser hverken vil være kritisk for dit køleskab eller din fryser. Men det kan være voldsomt irriterende, hvis du for eksempel arbejder hjemmefra, og din internetforbindelse pludselig ryger,” siger Bozidar Dedic, ET & IT Channel Manager hos Eaton.

Lille og fleksibel enhed
3S Mini UPS er fleksibel og let at installere. Den kræver ingen ekstra eller specielle ledninger, og det eneste, du skal gøre, er at tilslutte den til din smartenhed. Herefter sikrer UPS’en, at det tilsluttede udstyr får strøm fra batteriet i stedet for stikkontakten, hvis der er forstyrrelser i elforsyningen.

3S Mini UPS er den mindste UPS i Eatons sortiment. Den er nærmest lydløs og fylder ikke meget. Du kan vælge mellem 4 forskellige udgangsspændinger (9V, 12V, 15V, 19V), og modellen leveres med 4 strømstik, som er kompatible med stort set alt udstyr.

Som standard er 3S Mini indstillet til 12V, men du kan let ændre spændingen, som bliver vist via en lysdiode på siden af enheden.

Den nye Eaton 3S Mini UPS er tilgængelig på det danske marked nu.