Metalholdig sporbarhed – en unik kontrolmulighed!

Spiralslange sporbar SBPEMC fra HellermannTytonAlle ved, at uheld kan ske, hvorved fremmede dele kan komme i kontakt med fødevarer i produktion. Sporbarhed er derfor altafgørende! SBPEMC er designet til opgaver i fødevareindustrien samt på maskiner.

Se vores metalholdige og sporbare spiralslange: SBPEMC

 Vi imødekommer dine udfordringer omkring sporbarhed
Fødevareproducenter er yderst bevidste om de udfordringer de møder, når det drejer sig om sporing af fødevarer kontamineret med fremmedlegemer, især plastmaterialer. Hvordan og i hvilket omfang et fremmedlegeme detekteres, afhænger af en sammensætning af faktorer såsom: Materiale, detektortype og følsomhed, kalibrering, hastighed på transportbånd m.v. Det er afgørende, at metalpigmenteringen er spredt ensartet i hele plastproduktet. Afhængig af applikationen skal en metalholdig kabelbinder desuden være resistent overfor f.eks. kemikalier, høj temperatur og eventuelt være i stand til at flyde ovenpå væsker. Download vores PDF om sporbare produkter til fødevareindustrien.

Egenskaber

  • Højt metalindhold sikrer detektion af selv små enheder med standardudstyr
  • Rustfri stål beskytter mod korrosion
  • Blå farve for sikker visuel identifikation
  • Ideel løsning til bundtning af kabler og ledninger
  • Meget fleksibel
  • Ledninger kan udgrenes overalt
  • Passer til retrofit løsninger

Spiralslange sporbar SBPEMC fra HellermannTytonSBPEMC spiralslange er ideel til bundtning samt beskyttelse af ledninger og slanger og kan anvendes til eftermontage. Spiralslangen er yderst fleksible, korrosionsresistent og har et højt metalindhold, der gør sporing pålidelig. Se et udvalg her

Hvor er de testet?
Sporbare løsninger fra HellermannTyton er bl.a. testet af METTLER TOLEDO i England og udviklet til at imødekomme branchens krav og udfordringer. Se specifikationer og download info her

Kontakt os allerede i dag, for råd og vejledning på tlf. 70 23 71 20, via e-mailhtdk@HellermannTyton.dk eller besøg vores hjemmeside HellermannTyton for mere information.

OBS:
Har du styr på VærktøjsKassen? På vores hjemmeside kan du dykke ned i VærktøjsKassen og få vigtig viden, tips og tricks, specifik til din branche. Bliv en del af VærktøjsKassen lige her.