Messenyhed på El & Teknik – HIKMICRO nyt agentur hos Elma Instruments

På El & Teknik messen 2022 udstiller Elma Instruments produktnyheder samt et bredt udsnit af vores store produktprogram indenfor bl.a. termografering.

Elma Instruments er nu lagerførende skandinavisk masterdistributør af det termiske kameraprogram fra producenten HIKMCRO. Programmet af håndholdte termiske kameraer fra HIKMICRO er robuste og velfungerende kameraer, som ligger i den gunstige ende af prisskalaen, og spænder fra kameraer til brug sammen med en Android Smartphone til de professionelle termiske kameraer med 640×512 pixel.

Uanset om du er ny indenfor termografering og søger et prisgunstigt termisk kamera ”til værktøjskassen”, eller du længe har arbejdet med termografering og ønsker en opgradering af dit kamera, kan du finde det i det store produktprogram fra HIKMICRO. Kameraerne er velegnede til håndværkeren, installatøren og teknikeren der ønsker at bruge termografi i forbindelse med installation, reparation, fejlsøgning og dokumentation af temperaturrelaterede problemer på eksempelvis varmeanlæg, eltavler, gulvvarme samt tjek af isolering og kuldebroer i forbindelse med bygningstermografering.

 Udover de omtalte nyheder vil Elma Instruments vise hele sit spændende produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr. Se mere på http://www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.