Meget kompakte elektroniske sikringer

PLC-Interface fra Phoenix Contact tilbyder den innovative kombination af relæinterface og elektronisk sikring i en komponent på blot 6,2 mm og sparer dermed værdifuld plads i styretavlen. Den nominelle strøm og nedlukningsadfærd kan konfigureres individuelt med DIP switche på komponenten.

Manuel konfiguration muliggør indstilling af forskellige udløserkarakteristikker som ”Fuse mode” (afbrydelse efter overstrøm) eller ”Hiccup mode” (cyklisk automatisk genstartsforsøg) samt indstilling af udløsergrænser mellem 1….6 A i stigninger på 1 A. Den fysiske afbrydelse af en overbelastning indikeres visuelt og via fjernsignalering. Et aktivt diagnoseoutput giver en pålidelig statusmelding til den overordnede controller.

Omfattende tilbehør, muligheder for brokobling og systemkablingsløsninger bidrager til reduceret fortrådningsarbejde og hurtig kabling. Universel kompatibilitet og enkel systemintegration og udvidelse af funktioner i eksisterende installationer med PLC-Interface produktprogrammet sikrer en høj grad af fleksibilitet i næsten alle applikationer.

Mere om relæer