Markedets bedste installationstester – er blevet endnu bedre

ELIT EuroMaster AutoEv i opdateret udgave – gratis opdatering

ELIT EuroMaster AutoEV er en komplet installationstester, som uden ekstra boks også testere ladestandere. Instrumentet er nu kommet i en opdateret udgave med endnu flere smarte og praktiske funktioner.

Ladestander området er opdateret og tester udover status, tilgængelig ladestrøm og kommunikation, også direkte jordmodstand, kortslutningsniveau samt test af RCD og DC lækage detektering, både efter EN61008, DS60364 og EN62955 (RCD-PD)

EuroMaster AutoEv tester desuden alle typer RCD/fejlstrømsafbrydere også med forskellige autotest funktioner. Der er bl.a. direkte tilføjet den særlige danske autotestsekvens, som bliver anbefalet af Sikkerhedsstyrelsen og S-564 udvalget.

Det skal også fremhæves, at spændingsfald og varistortest funktionerne er blevet opdateret og er nu endnu nemmere at benytte.

Med valg af ELIT EuroMaster AutoEv opnår du desuden en række andre fordele som bl.a. lavohmsmåling med visning af kabellængder og kortsslutningsstrøm/impedans med direkte visning af Ik max 3F

Bemærk også den gratis app for både iOS og Androide med Bluetooth 2-vejs kommunikation, nem og direkte navngivelse af hukommelser/projekter/kunder samt opbygning af struktur. Rapporter kan efterfølgende sendes direkte på e-mail.

Har du allerede en EuroMaster AutoEv med firmware tidligere end version1.048 tilbyder ELIT gratis opdatering til den nye version.

Kontakt ELIT for et ekstra godt tilbud eller en gratis opdatering. elit@elit.dk / 4844 6060