Lys i mørket: Schneider Electic udvider det intelligente Wiser-system med ny multiwire drejelysdæmper

Skru op for hyggen og ned for energiforbruget i den mørke tid. Schneider Electric har netop lanceret en ny multiwire LED drejelysdæmper til deres intelligente Wiser-system til boliger, der sikrer stabil og hyggelig belysning selv ned til helt lave belastninger.  

Ballerup, den 14. december – Vintermørket er over os. Og det kalder på varm, dæmpet og hyggelig belysning i de mørke eftermiddags- og aftentimer.

Med Schneider Electrics nye trådløse lysdrejedæmper til det smarte Wiser-system kan man let justere lyset i hjemmet efter stemning eller tid på døgnet. Det kræver blot et enkelt klik og brug af den intuitive drejefunktion til at skrue op og ned for lyset. Har man allerede et smarthome-system i hjemmet, kan man nøjes med en stemme-kommando eller et klik på telefonen fra lænestolen, når man vil ændre belysningen i rummet.

Drejelysdæmperen sikrer stabil og tilpas dæmpet belysning, der hverken blinker eller svinger i intensitet, uanset hvilken lyskilde, der anvendes, og selv ved helt svage belastninger. Den fungerer både med LED, halogen, lysstofrør og almindelige glødepærer – og kan samtidig integreres med både Wiser-systemet og andre smarthome-systemer eller blot med hjemmets almindelige elinstallation.

Det gør lysdæmperen til en fremtidssikret investering for selv de mest inkarnerede smarthome-entusiaster, mener Martin Hannibal, der er produktchef hos Schneider Electric:

”I Schneider Electric stræber vi efter at udvikle produkter, der ikke bare gør hverdagen lettere, grønnere og billigere i dag og i morgen, men som også kan tale sammen med fremtidens smarthome-løsninger, så man kan bygge videre på sit eksisterende setup i takt med at nye muligheder opstår med udviklingen. Samtidigt er lysdæmperen med til at holde energiforbruget nede og dermed skabe besparelser på både el- og klimakontoen” 

Multiwire-funktionen gør lysdæmperen let at installere og anvendelig i langt de fleste danske hjem, uanset om 0-lederen er tilgængelig eller ej.

”På den måde kan installatøren nøjes med at medbringe en enkelt lysdæmper, der kan fungere uanset hvilken type installation, han møder hos kunden. Samtidig er den også let at justere og forbinde til fx et batteritryk uden en smart home-gateway,” siger Martin Hannibal, produktchef i Schneider Electric.

Du kan finde miljøinformation og dokumentation på produktet her og læse mere om Wiser-systemet her.

Om Schneider Electric
Schneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks. Vores formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af klodens energi og ressourcer, så vi kan forbinde udvikling og bæredygtighed. Vi kalder dette Life Is On. Vores mission er at være din digitale partner for bæredygtighed og effektivitet. Vi driver den digitale transformation og muliggør de fuldt integrerede digitale ledelsesværktøjer og administrationsløsninger til bygninger, datacentre, infrastruktur, private hjem og industrivirksomheder. Dette gør vi muligt ved at integrere vores førende proces- og energiteknologier, ”end-point to cloud” IoT-produkter, styringsenheder, software og services. Vi er den mest lokale af de globale virksomheder. Vi er fortalere for standarder og økosystem af partnerskaber, der er åbne og, som også brænder for vores værdier: Meningsfuldt, inkluderende og styrkende. http://www.se.com/dk/da/