Lyn- og overspændingsbeskyttelse med innovativ kulstofgnistgabteknologi

Den nye komponent til lyn- og overspændingsbeskyttelse, Flashtrab-MB, fra Phoenix Contact er baseret på innovativ kulstofgnistgabteknologi. Udover varianter til kredsløb med en afladningskapacitet på 12,5 kA omfatter programmet nu også varianter med en afladningskapacitet på 25 kA.

FLT-MB komponenterne med 25 kA beskytter mod lynstrømme på lynbeskyttelsesniveau I/II. Det særlige ved disse kompakte enheder er, at de er i stand til at håndtere flere lynpulser på en overordnet bredde på blot 72 mm. Den høje performance er gjort mulig af den innovative gnistgabteknologi med kulstof. Det pladsbesparende design på kun fire moduler giver nemmere installation og mere fleksible installationsmuligheder i styretavlen.

Disse beskyttelseskomponenter er især egnede til udsatte højder som f.eks. i teleindustrien. Men industrielle applikationer kan også drage fordel af det robuste design, fordi det tilbyder høj system flexibilitet.
FLT-MB produktserien omfatter komponenter i 1+1, 3+0 og 3+1 konfigurationer og er derfor egnede til de forskellige forsyningssystemers konfiguration. Produktvarianter med valgfri meldekontakt fuldender programmet.

Mere information