Elma Instruments A/S

Linjer, lod og vater? Laser er svaret

Og grøn laser sikrer synligheden

Kryds og linjelaseren er en livredder, til alle montageopgaver som kræver lige linjer og høj nøjagtighed. Om det er spots eller bæringer der skal bores i loftet, bordpladen der skal i vater, skillerumslægten som skal i lod eller trappegelænderet der skal bores i væggen i en skrå vinkel, men lige linje, sparer linjelasere utroligt meget tid i forhold til klassisk opmåling og afmærkning.

Den nye kryds- og linjelaser serie fra Elma Instruments har fokus på ekstrem høj synlighed og brugervenlighed. Placer og tænd. Så let er det. Serien er selvnivellerende, robust, IP54 vandtæt til alle miljøer og har flere hjælpefunktioner som sikrer mod fejlbetjening. F.eks. indikeres det tydeligt hvis laseren er udenfor selvnivellerings område eller funktionen er låst til indikering af skrå linjer, så fejl undgås. Desuden kan laserne ikke slukkes når selvnivelleringsfunktionen er aktiv, hvilket sikrer mod at instrumentet transporteres ulåst, hvilket er en situation som har kostet mange linjelaseres selvnivellerings ophæng hidtil- her er virkelig tænkt på alt.

Hvorfor vælge en grøn laser? Simpelthen fordi det menneskelige øje er op til 4 gange mere følsom overfor lys i det grønne spektrum end klassisk rød linjelaser. Grøn laser er dyrere i produktion end rød, hvilket hidtil har gjort grønne linjelasere til et bekosteligt high end produkt, men med Elma Instruments nye laser x serie, er professionelle, grønne linjelasere kommet ned i en prisklasse for enhver. Fra simpel krydslaser med høj spredningsvinkel, som sikrer linjen, også lige over instrumentet, til avanceret 3D opmærkning, med op til 3 stk. 360˚ lasere er der en model til ethvert behov.

Med batteritid til hele arbejdsdage på standard batterier i Elma Laser x2, eller topmodellens genopladelige Li-Ion batteri, og den smarte, medfølgende magnetadapter, sikres simpelt og perfekt resultat hver gang. Eller brug det indbyggede gevind til at placere laseren på standard trefod, for let justering i højden, eller til skrå vinkler.

Hos Elma Instruments tilbyder vi professionelt måleudstyr fra kendte mærker, til ethvert formål. Vi arbejder dog også altid hårdt på at skaffe det rigtige udstyr til den rette pris. Elma Instruments Laser x kryds- og linjelasere, er seneste tilføjelse til vores egen serie af Elma instrumenter, som vi kan tilbyde i eget navn til en ekstra skarp pris. Laser x serien er en naturlig tilføjelse, efter vi for nyligt præsenterede vores serie af Elma Laser afstandsmålere.

Se mere på http://www.elma.dk eller ring på 7022 1000.