SG Armaturen A/S

LINEAL

SG`s standard linje armatur program Lineal er nu komplet med den seneste tilføjelse af både påbygning- og indbygningsvarianter

Lineal Suspended er en modulopbygget systemløsning med et perfekt, gennemtænkt design til kontinuerligt lys i oplyste linjer.

Den effektive belysningsløsning optimerer visuel komfort og lyskvalitet og gør Lineal ideel til mange applikationer såsom kontorer, korridorer og foyere eller som dekorativ belysning. Lineal findes i 3 monterings typer

Nedhængt med direkte/indirekte lysfordeling i 3000 eller 4000 Kelvin. Indbygget med et 90 graders drejebeslag er den nem at installere i loftsplader med forskellige tykkelser. Påbygning med klik ind af LED boards og driver unit, gør installationen til en leg.

Lineal findes i 3 modul længer, som i kombination kan tilfredsstille de flestes behov. Der findes desuden blænd moduler uden lys, moduler med specielle linser som giver en utrolig lav blænding. Den ultra smalle profil på blot 42 mm gør det til en af de smalleste profiler på markedet, og det er vel og mærket uden at gå på kompromis med lys kvaliteten.

Made in Denmark, på SG`s fabrik i Odense sikre stort fleksibilitet, så selvom det lagerlagte standardprogram vil tilfredse de flestes behov, kan Lineal bestille præcis som man ønsker det (Mer pris). Standardprogrammet Profiler udført i pulverlakeret aluminium, 100.000 timers levetid og L93 ved 50.000 timer gør det Lineal, til den af de bedste valg, hvis man kigger efter et lækkert design med superhøj lys kvalitet, og ovenikøbet med SG`s sædvanlige 5 års systems garanti.

Tekniske detaljer

  • Op til 116 lm/w
  • 3000K/4000K Dali med push dim
  • 000 timer L80/B10 / 50.000 timer L93
  • Kl II, IP20
  • SDCM 3, RA>80
  • Flimmerfrit lys <5%

5 års systemgaranti

 

https://www.sg-as.com/da/produkter/lineal-surface

https://www.sg-as.com/da/produkter/lineal-suspended

https://www.sg-as.com/da/produkter/lineal-surface