Lille, smart og kompakt transientbeskyttelse

Nyt smart pladsbesparende modul for transient- og overspændingsbeskyttelse

Der er nye regler for transient- og overspændingsbeskyttelse. Det betyder i praktisk, at næsten alle nye eltavler skal forsynes med overspændingsbeskyttelse. Det kan i mange tilfælde give en udfordring med pladsen i tavle.

Mange har derfor efterspurgt en kompakt 4-polet overspændingsbeskyttelse. ELIT har derfor udviklet en ny og effektiv enhed, som kun fylder 2 moduler i bredden. ELIT SPD30-4PT2-255/275V, ægte 4-polet overspændingsbeskyttelse i halv bredde.

ELIT SPD30-4 opfylder de strengeste krav til funktioner og kvalitet. Er forsynet med udskiftelige moduler (2×2), må forsikres med 63A og har max udladningsstrøm på 30kA. Enheden er derfor velegnet i mange forskellige installationer.

Overspændinger i elinstallationer kan bl.a. opstå som følge af atmosfæriske påvirkninger ved tordenvejr eller ved koblinger, udsving og fejl i elforsyningen.

Et uheld med efterfølgende nedbrud kan være kostbart og medføre store problemer. Beskadigede installationer samt ødelagte maskiner og apparater kan medføre mange gener og store omkostninger.

I ELITs sortiment finder du flere forskellige løsninger, både 2-, 3- og 4 polet. ELIT SPD40-4PT2-275V-FM er et godt valg for en ægte 4 polet type 2 beskyttelse på TT og TN installationer. Er forsynet med mange gode egenskaber som f.eks. stor maksimal afledningsstrøm på 40kA, hurtig reaktionstid på under 25nS og kan forsikres med op til 125A. Alle 4 moduler kan udskiftes enkeltvis og fejl indikeres både visuelt med rød/grøn og med potentialfri skiftekontakt.

Kontakt ELIT Scandinavia ApS for yderligere oplysning elit@elit.dk  4844 6060.