Lille nødstopknap med stor sikkerhed

Med sin lille størrelse, store funktionalitet og innovative 360-graders LED-belysningssystem hjælper nødstopknappen RMQ small E-Stop fra power management-virksomheden Eaton maskinoperatører med at bygge mindre og mere intuitive kontrolpaneler.

Eatons nyeste RMQ small E-Stop-knap adskiller sig fra andre nødstopknapper på markedet med sit multifunktionelle, ergonomiske design og 360-graders LED-lys. Knappen har blot en diameter på 30 millimeter, en højde på 32 millimeter og er dermed 30 procent mindre end traditionelle nødstopknapper. Det giver maskinbyggere mulighed for at levere kontrol- og indikationsenheder, der både fylder mindre og er mere intuitive at bruge.

Lysende ring øger sikkerheden
Som Eatons øvrige RMQ-knapper har den nye E-Stop-knap mange forskellige funktioner, men den skiller sig især ud ved at være oplyst 360° rundt. Lyset kommer fra den udskiftelige LED, der kan forbindes til at lyse i syv forskellige farver og vise maskinens status eller visualisere kontrolpanelet. Dette sikrer synlighed fra alle vinkler og øger system- og maskinsikkerheden – selv i svagt oplyste eller mørke omgivelser.

E-Stop-knappen fås også i en sort version, med og uden LED-lys, der kan bruges til andre applikationer og opgaver. RMQ small E-Stop-knappen passer perfekt til både paneler, touchskærme og fjernkontrol, men kan også monteres direkte på maskiner og anlæg. Derudover sikrer Eatons plug and play-teknologi, at knappen er nem at installere.

Den fås til monteringshuller på enten 22 eller 30 millimeter, og de flade LED-kontaktelementer gør den let at bruge i applikationer med begrænset plads.

E-Stop-knappens kontaktelementer har desuden en koblingskapacitet på mere end 4 ampere og enten IP-klassificering IP65, IP66 eller IP69K. Derudover er den udstyret med ultralydssvejsede dele, der giver den et robust og holdbart design, uanset hvilket driftsmiljø den indgår i. Trods dens kompakte størrelse opfylder den alle godkendelses- og certificeringskrav til nødstoptryk og er dermed lige så pålidelig som større nødstopknapper og samtidig ideel til traditionelle applikationer.

Læs mere om Eatons RMQ small E-Stop-knap her.