Lan-Com A/S introducer verdens mindste nyhed

Af Flemming Seerup, CEO hos Lan-Com A/S

 

Medie konvertering fra kobber til fiber har været kendt lige siden fiberkablernes begyndelse midt i 80´erne. Men aldrig har det været nemmere, mere fleksibelt og hurtigere. Nu har Lan-Com introduceret markedets mindste media konverter. Konverteren måler 79x23x18 mm. hvilket ikke er mere end en lang og smal tændstikæske.

 

Konverteren ”Lan-Switch LA-MC1N-G010MINI” består af en RJ45 port, en strømforsyning med USB kabel og en port hvor man kan man isætte SFP modul efter eget valg. Det vil sige at SFP modulet bestemmer mediets type (singlemode eller multimode), hastighed (10/100/1000 Mbps. eller 10 G) samt længden på fiberkablet.

Ideelt til FTTD
Minifiber konverteren kan strømforsynes via USB porten på en PC og har derfor ikke brug for strøm fra en almindelig stikkontakt. Det gør den særdeles egnet til FTTD kabling (Fiber To The Disk).

Lan-Com markedsfører ligeledes en række SFP (Small Form Factor) moduler, som samlet set dækker de fleste formål.
Hele Lan-Switch leveringsprogrammet ligger på Lan-Com`s lager i Smørum og kan leveres med omgående varsel. Leveringsprogrammet fremgår ligeledes af Lan-Com`s hjemmeside, hvor man i øvrigt også kan bestille varerne.

Er man yderligere interesseret i Lan-Com`s nye produkter, så er man velkommen til at kontakte os, men man er også altid velkommen til at aflægge os et besøg og se vores store showrooms samt få en snak om medie konvertering.

 

Lan-Com A/S har de sidste 33 år leveret IT kabling og beslægtede produkter til den danske industri.
Lan-Com A/S er i besiddelse af meget stor viden inden for IT infrastruktur, da Lan-Com`s medarbejdere har arbejdet på dette felt i mange år. Lan-Com A/S har de seneste år leveret til nogle af de største installationer i Danmark.