LAN-COM A/S indgår aftale med Legrand

Lan-Com A/S i Smørum har indgået en distributionsaftale med Franske Legrand. Aftalen indeholder, at Lan-Com A/S nu har rettigheder til at distribuere Legrand’s enfasede UPS’er på det danske marked.

 

Jacob Thornye, Business Develop Manager hos Legrand er en glad mand.

”Jeg er sikker på, at vi har fundet den rigtige partner i Lan-Com. De har en meget stor berøringsflade, og er ikke bange for at sætte sig ind i nye produkter og udfordre markedet. Det er lige det som vi har efterspurgt” fortæller Jacob Thurnye, der har store forventninger til det nye samarbejde.

En del af Lan-Coms DNA er, at viden skal følge produktet. Der bliver ikke solgt nogle produkter i Lan-Com, som man ikke kender helt ned i detaljen. Derfor er Lan-Coms produkt specialister og så grundigt oplært i det nye sortiment, så der kan gives professionel råd og vejledning fra første dag. Hvis nogle produkter skal konfigureres eller opsættes på en speciel måde, så hjælper Lan-Com også med det.

Om UPS-anlæg:

Enfasede UPS-anlæg fra Legrand er det rigtige valg. De er kompakte og nemme at installere samt konfigurere. De leveres i stand-alone og som on-line dobbelt konvertering med en effektivitet på op til 96%. Legrands enfasede UPS-anlæg leverer total, pålidelig beskyttelse af installationen, og er et fremragende valg i forhold til pris/kvalitet. Her er der garanti for en holdbar investering.

Lan-Com A/S har de sidste 32 år leveret IT kabling og beslægtede produkter til danske el-installatører. Lan-Com A/S er i besiddelse af meget stor viden indenfor dette område, ved konstant at være nysgerrig, erhvervet sig gennem nogle af de største LAN projekter i Danmark de seneste år.

Legrand er global specialist i elektrisk og digital infrastruktur i byggebranchen. Legrands formål er at forbedre liv ved at transformere de rum, hvor mennesker bor, arbejder og mødes, med elektriske og digitale infrastrukturer og forbundne løsninger, der er enkle, innovative og bæredygtige.