Lan-Com A/S holder introfest på UPS’er fra Legrand

Lan-Com A/S i Smørum har netop introduceret Legrands store leveringsprogran inden for 1- og 3-fasede UPS’er. Leveringsprogrammet spænder lige fra 600 VA TIL 10.000 VA og dækker stort set ethvert behov inden for batteri back up.
Dette fejrer Lan-Com ved at holde en 3 måneder lang introfest, hvor man sælger de nye produkter til stærkt reducerede priser.

Legrand har i de sidste mange år leveret de bedste UPS’er der findes. De er kendt for lang levetid – helt op til 8 år, og en unik effektivitet på hele 96%, der ligger et stykke ud over det sædvanlige.

 

”Behovet for UPS’er er større end man umiddelbart tror, og der er mange anvendelsesmuligheder til netop batteri back up. Ny lovgivning på dette område vil sørge for, at efterspørgslen vil stige meget de næste par år”, Siger salgschef Gert Rishøj fra Lan-Com.

”Nu bakker vi dette nye produkt op med en introfest på 3 måneder hvor vi sælger disse produkter til stærkt reducerede priser. Det er et produktområde, som vi ikke har beskæftiget os med før, så det er vigtigt, at produktet får den bedste introduktion – det fortjener det”, fortsætter Gert Rishøj.

”Det bliver meget spændende at se hvordan markedet reagerer på denne store Introfest, hvor vores kunder kan opnå besparelser på helt op til 40% på en markedets bedste produkter gennem de sidste 20 år”, siger Gert Rishøj der er, salgs ansvarlig hos Lan-Com for UPS’er og fortsætter Gert Rishøj ”.

”Jeg kan kun anbefale El -installatører, alarm-udbydere og andre interesserede at kontakte os og få en UPS snak med vores veluddannede salgskonsulenter, så vi kan finde den bedste løsning i samarbejde ”, slutter Gert Rishøj.

 

Lan-Com A/S har de sidste 32 år leveret IT kabling og beslægtede produkter til danske el-installatører. Lan-Com A/S har erhvervet sig stor viden inden for dette område ved konstant at være nysgerrig og som leverandør til nogle af de største LAN projekter i Danmark de seneste år.