Lan-Com A/S har udviklet sit eget leveringsprogram inden for switch teknologi

Lan-Com A/S i Smørum har indgået en aftale med en af markedets helt store switch producenter. I Q4-2023 introducerer Lan-Com sin helt egen serie af IEEE Ethernet Switche til det danske marked. Serien kommer til at hedde Lan-Switch – helt i overensstemmelse med Lan-Com`s øvrige Lan-produktserier.

”Vi har virkelig store forventninger til denne serie, og vi tror, at vi kan etablere os som en af helt store og seriøse udbydere af Ethernet Switche og SFP produkter”, siger Flemming Seerup Ceo, Lan-Com A/S og fortsætter: ”Vi har jo allerede i dag et ikke ubetydeligt salg af aktive Switche og medie konvertering, men med vores eget produkt i hånden vil det give os store muligheder for at vækste og få nye kunder”.

Leveringsprogrammet er stort og spænder lige fra små mini desktop switche 5 og 8 porte over24-port Gigabit switche til 10 Gigabit fiberswitche, hvor man selv kan designe sin port ved valg af SFP moduler.

l leveringsprogrammet findes ligeledes POE
switche – Små desktop udgaver med få porte, men også store udgaver med op til 24 porte og 400 W. POE switche udmærker sig ved, at den tilsluttede enhed ikke anvender strømudtag, da forsyningen sker via netværkskablet.
Kvaliteten på Lan-Switchene er i top, da alle switchene er med RTL chipset. De fleste switche leveres i metalchassis og forberedt for 19” opspænding.

Hele leveringsprogrammet ligger på Lan-Com`s lager i Smørum og kan leveres ultimo oktober/23.

 
Hele Leveringsprogrammet fremgår af Lan-Com`s hjemmeside, hvor man i øvrigt også kan bestille varerne.
”Er man yderligere interesseret i Lan-Com`s nye program, så er man velkommen til at kontakte os, men man er også altid velkommen til at aflægge os et besøg og se vores store showrooms samt få en Switch-snak”, slutter Flemming Seerup.

 

 

 

 

Lan-Com A/S har de sidste 32 år leveret IT kabling og beslægtede produkter til den danske industri.
Lan-Com A/S er i besiddelse af meget stor viden inden for IT infrastruktur, da Lan-Com`s medarbejdere har arbejdet på dette felt i mange år. Lan-Com A/S har de seneste år leveret til nogle af de største installationer i Danmark og vækster med ca. 30% om året.