Kraftige strømforsyninger

 

Phoenix Contact udvider sit program af strømforsyninger med disse nye spændingsvarianter af de kraftige strømforsyninger Quint Power. Tre nye enheder omfatter en 12 V enhed med en udgangsstrøm på 15 A samt to 48 V enheder med udgangsstrøm på 5 og 10 A. Med deres kraftige udgange sikrer disse strømforsyninger lang oppetid for anlægget.

SFB Technology yder seks gange den nominelle strøm i op til 15 millisekunder og udløser selektivt automatsikringer. Belastninger, der er forbundet parallelt fortsætter med at køre. Udvidelse af systemet er nemt takket være den statiske boost funktion, som konstant leverer op til 125 % af den nominelle strøm. Med op til 200 % af den nominelle strøm i 5 sekunder gør den dynamiske boost funktion det muligt for dig at starte store belastninger.

Den robuste primærside med en integreret gasafleder sikrer støjimmunitet op til 6 kV ved netudfald på mindst 20 ms. Omfangsrige signaleringsmuligheder via analog-, digital- og relækontakter øger oppetiden for applikationen. Den præventive funktionsovervågning advarer om kritisk driftsstatus, inden fejlen opstår. Derudover kan Quint Power strømforsyninger bestilles konfigureret ved så lave antal som 1 stk. Signalgrænseværdier og karakteristikkurver kan tilpasses med NFC interfacet. Det brede temperaturområde på -40 °C til +70 °C gør disse enheder meget fleksible, hvad angår idriftsættelse. Produktfamilien afrundes med en omfattende og international godkendelsespakke.

Læs mere om strømforsyninger og UPS på vores hjemmeside.