Kraftige DC/DC konvertere

Den nye generation af DC/DC konvertere fra Phoenix Contact’s QUINT produktprogram tilbyder mere end blot regulerede DC spændinger. Komponenterne kombinerer funktionerne fra en DC/DC konverter med produktegenskaberne fra QUINT Power strømforsyningerne. Det er det eneste produkt af sin art på markedet.

De nye QUINT DC/DC konvertere har en dynamisk strømreserve. Til opstart af store belastninger yder den dynamiske boost den dobbelte udgangsstrøm i 5 sekunder. SFB-teknologien (Selective Fuse Breaking Technology) leverer op til 6 gange den nominelle strøm i 15 ms. Standard miniature sikkerhedsafbrydere udløses herved selektivt, mens parallelt tilsluttede forbrugere fortsætter med at køre. Den statiske boost med op til 125% konstant strøm gør det nemt at udvide systemet.

Yderligere muliggør den omfattende signalering med analoge, digitale og relækontakter en forebyggende funktionsovervågning af systemet. Mulige ændringer under drift opdages tidligt og fejl forebygges effektivt.

Desuden er der frit valg mellem Push-in og skruetilslutningsteknologi. IECEx godkendelsen muliggør anvendelse i potentielt eksplosive områder. Takket være det brede temperaturområde på -25 oC til +70 oC er komponenterne fleksible i anvendelse og vil endda starte ved omgivende temperaturer på -40 oC. NFC interface benyttes til individuelt at tilpasse signalgrænseværdier og karakteristik.

 

Se det brede program af DC/DC konvertere