Konfigurator til elektroniske sikringer

Med den nye online konfigurator til elektroniske sikringer i Caparoc systemet er det nu muligt at konfigurere en passende løsning til forskellige applikationer på ingen tid.

Den intuitive konfigurator-assistent muliggør enkel produktudvælgelse og fejlfri konfiguration i blot to trin. Efter besvarelse af tre spørgsmål om det ønskede kommunikationsinterface, antallet af kredsløb, der skal beskyttes og den foretrukne type elektronisk sikring modtager brugeren et forslag til et system, som de kan bestille direkte.

Et bredt udvalg af ekstra konfigurationer hjælper også med opstarten. For eksempel kan nominelle strømme forudindstilles for hver kanal i konfiguratoren. Det gør det muligt automatisk at fastlægge, om systemet er dimensioneret korrekt og designet optimalt. Tilpasset print af hvert modul kan også implementeres direkte ved at anvende konfiguratoren. Når konfigurationen er afsluttet, kan alle relevante data downloades – f.eks. datablade for systemet, tekniske data og figurer.

Ved bestilling genereres der et unikt ordrenummer. Det kan til enhver tid benyttes til at genbestille Caparoc systemet. Det konfigurerede system er monteret, når det leveres.

 

Mere om Caparoc systemet med link til konfigurator