HellermannTyton

Kan man montere en kabelbinder på 1 sekund?

Det lyder vildt, men med det helt rigtige auto-tool system er det muligt.

Er den god nok?

 

I industrielle miljøer, hvor der monteres mange kabelbindere i en løbende ensartet proces, kan et auto-tool fra HellermannTyton øge montagehastigheden markant og dermed sikre en afgørende tidsgevinst.

Uanset om det drejer sig om bundtning af ledninger, lukning af poser eller andre ensartede typer af opgaver, der kræver omfattende kabelbindermontage, er HellermannTytons auto-tools designet til at løse opgaven.

Vi tilbyder to forskellige auto-tool systemer:

Autotool 2000 CPK systemet

Der er baseret på montage og afklip af traditionelle kabelbindere, der fås på ruller med 3.500 bindere. Dette system kan bundte op til diametre på Ø 20 mm.

 

Se montage og afklip af traditionelle kabelbindere med 2000 CPK her

 

Autotool 3080 systemet

Der kan bundte op til Ø 80 mm. Som noget helt unikt fødes dette system med en rulle med endeløs binderbåd samt en rulle med låsehoveder. Det betyder, at der ikke er affald/afklip fra overskydende bindermateriale, der skal bortskaffes og samtidig undgår man risikoen for at operatørerne glider i kabelbinderaffald på gulvet.

 

Se montage og afklip af traditionelle kabelbindere med ATS3080 her.

 

Vi stiller skarpt, så du opnår maksimal performance med kabelbinder på 1 sekund

Kort fortalt – Løsninger, der gør en forskel

 

PS: De to systemer kan begge monteres stationært i et loftnedhæng eller fikseres i en montagebænk. Selve bindermontagen kan kontrolleres med en fodpedal eller integreres i en sensorstyret halv- eller helautomatisk proces.

 

Lad os starte dialogen

Vores team står klar til at hjælpe dig med cable management.

Din tilfredshed er vores øverste prioritet, og vi arbejder dagligt på at give dig en service af højeste kvalitet.

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i gang med cable management. Ring til os.