HellermannTyton

Kan du finde det du leder efter?


Kabelbinder T-serie HellermannTyton
Kabelbindere / strips til identifikation kan være nøgleordet

Farvede kabelbindere / strips fra HellermannTytons T serie, kan du med fordel anvende med henblik på identifikation. De kan anvendes de fleste steder til en kombination af bundtning og fastgørelse af kabler, ledninger og rør samt til identifikation. Find den rette kabelbinder her.

Dine fordele
Du kan få kabelbinderne i en bred vifte af størrelser. Det ergonomisk udformede (bøjede) ende-stykke giver en lav indføringsmodstand og samtidig en høj trækstyrke. De indvendige tænder giver et godt hold på kabelbundter. Se eksempel på kabelbinder m. indvendige tænder her.

Hvordan er kvaliteten
Vi bruger de bedste råvarematerialer og kan derfor stå inde for at vores T serie kabelbindere er fremstillet af 100% højkvalitets plast og materialet kan genanvendes. Download katalogsiden med specifikationer her.

Hvad med monteringen?
Du kan både montere manuelt eller med montageværktøj.

Har I andre farver?
Finder du ikke lige den farve du ønsker i udvalget på hjemmesiden, har vi flere farver tilgængelige efter forespørgsel. Kontakt os, og vi finder en løsning, eller se et udvalg her.

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning på tlf. 70 23 71 20, via e-mailhtdk@HellermannTyton.dk eller besøg vores hjemmeside HellermannTyton for mere information.

OBS:
Har du styr på VærktøjsKassen? På vores hjemmeside kan du dykke ned i VærktøjsKassen og få vigtig viden, tips og tricks, specifik til din branche. Bliv en del af VærktøjsKassen lige her.