Kabelbakker og gitterbakker nu også fra Lan-Com A/S

 Lan-Com A/S introducerer et helt nyt leveringsprogram inden for gitterbakker og kabelbakker samt tilbehør.
”Når vi nu leverer store IT kabelsystemer til f.eks. uddannelsesinstitutioner og hospitaler – så kan vi lige så godt også levere det som kablerne ligger i”, siger Flemming Seerup, CEO Lan-Com A/S

Gitterbakkerne leveres lige fra 50 mm til 600 mm i bredden og er 50 mm i højden. Materialet er galvaniseret stål og er tilpasset det danske marked så det let kan implementeres i nye installationer.

Kabelbakkerne er af perforeret stål og leveres ligeledes fra 50 mm til 600 mm i bredden med en højde på 40 mm.

Tilbehørsprogrammet er stort og omhandler lige fra hjørner til T-stykker, kryds skillespor og mange andre ting som f.eks. fastgørelsesanordninger i loft og væg.

Navnet på denye kabelbakker er Lan-Way og indgår i det eksisterende leveringsprogram som også omfatter HF-rør, Flex- rør samt ledningskanaler.”Vi har meget store forventninger til programmet som vil bringe os endnu nærmere den komplette leverandør af El materiel til nybyggeri”, siger Flemming Seerup og fortsætter:

”Jeg er sikker på, at det nye leveringsprogram vil hjælpe os og de kunder, der vælger at gå med vores produkter i en tilbudsfase hvor prisen spiller en afgørende rolle”.

Vi kan nu levere en endnu mere komplet installation. I forvejen har vi ud over vores kendte kabelsystemer også kabelrack og server rack.
Ligeledes kan vi nu også levere Kubeløsninger og Yellow Trunking, som er føringsvej i datacentre samt HF rør, Flex rør samt ledningskanaler.

”Med de nye produkter forventer vi at vinde mindst dobbelt så mange projekter som vi gjorde i 2020 og dermed øge vores omsætning betragteligt”, slutter Flemming  Seerup .

Lan-Com A/S har de sidste 30 år leveret IT kabelsystemer til El markedet og de seneste år leveret til nogle af de aller største projekter i Danmark.
Lan-Com A/S er den førende IT kabel specialist i Danmark med en stor knowhow som vi har erhvervet os gennem kompetente medarbejdere og de store projekter vi har leveret
Varerne er allerede på lager og kan rekvireres med omgående levering

Yderligere information:  http://www.lan-com.dk  lan-com@lan-com.dk   Tlf. nr. 4457 0787