Invitation til el-fagligt roadshow

Vi ved godt, at du har travlt – hvad enten du er overmontør, elektriker eller installatør. Vi ved godt, at din hverdag ikke ser ud som den gjorde for 10 år siden. Og vi ved godt, at du løbende får stillet større krav fra dine kunder – blandt andet om at være mere konkurrencedygtig.

Installationsbranchen er i en rivende udvikling. Det ses både på produktsiden, hvor nye typer af produkter og systemer hele tiden kommer på markedet – hvilket allerede nu har indflydelse på en typisk hverdag, for både elektrikere og en installatør. Udviklingen ses også på kundesiden, hvor der takket være digitaliseringen er skabt en helt ny form for gennemsigtighed. Det betyder, at slutbrugerne både selv kan holde sig opdateret på produktnyheder og løsninger, men også i stigende grad har adgang til blandt andet priser, men også produkter fra andre markeder, som for eksempel Kina.
Alt dette er med til at ændre på de krav og forventninger, der kommer fra kunderne, både for dig som installatør og elektriker, men også for os som producenter.

Vi vil derfor gerne invitere dig til en inspirationsaften, hvor vi kan fortælle om og vise dig et udvalg af vores produkter og systemer, som vi mener kan hjælpe dig med at forblive konkurrencedygtig.
Vi har forpligtiget os selv til, at udvikle produkter der skal understøtte din hverdag, så vi sammen kan sikre, at vi kan levere de bedste løsninger for vores fælles kunder.
Vil du være sikker på, at du, også i fremtiden, er med helt fremme? Så gå ikke gå glip af vores el-faglige roadshows.

Vi rejser sammen rundt i hele landet, og vi kommer også til en by nær dig, hvor vi fortæller mere om, hvordan vores løsninger kan hjælpe dig og din forretning.

Tilmeld dig her