Siemens A/S – Industry

Integrated Control Panels – ICP event

Undgå problemer – vær på forkant med standarder

Siemens har et koncept, som vi kalder ICP (Integrated Control Panels). Konceptet indeholder know-how og værktøjer, som gør det nemmere at håndtere og implementere bl.a. standarder og normer.

Seminaret omhandler EN60364 og UL508A standarderne. Seminaret er delt i to spor, hvor du vælger det område, som har din interesse. Læs mere om indholdet herunder.

UL508A sporet

Bygger du styretavler til markeder, hvor UL er et krav og er du også i tvivl om reglerne for UL508A tavler? Så er dette seminar målrettet dig.

På seminaret vil vi gennemgå de forskellige begreber, termer og komponent relevante UL standarder. Vi vil fokusere på reglerne og vil bruge komponenter til at forklare de forskellige begreber samt anvendelsesmuligheder. DEMKO/UL vil have et indlæg om mulighederne for at blive UL certificeret og hvilke krav de stiller.

Nogle af de begreber vi vil komme ind på:

• Branch-circuit proctection

• Netværkstyper og spændinger

• Kortslutningsrating SCCR.

EN60364 sporet

Simaris værktøjerne er en gratis værktøjspakke, der kan hjælpe dig med at udarbejde komplet dokumentation af lavspændingsinstallationerne. Nemt, hurtigt og sikkert vil du få sikkerhed for at alle dine installationer opfylder de gældende IEC krav og standarder.

Når dagen er omme, vil du kunne udarbejde komplekse LV-beregninger, og ikke mindst dokumentere at installationerne opfylder EN60364 og andre relevante IEC standarder. Husk derfor at medbringe din PC med Simaris værk-tøjerne installeret.

Ved workshoppen vil vi bl.a. gennemgå:

• Beregninger fra transformere til stikkontakt

• Fremtidens bygninger ifølge Siemens

• BIM direkte fra Simaris.

Praktisk information

Dato og sted:

Aalborg d. 22/1-19 – Aalborg Kongres & Kultur Center

Kolding d. 23/1-19 – IBC Innovationsfabrikken

Roskilde d. 24/1-19 – Rosklide Kongrescenter

Tid:

Kl. 9.00-15.30 – Vi byder på morgenmad fra kl. 8.30

Det er gratis at deltage og tilmelding sker efter først-til-mølle princip.

Tilmeld dig og læs mere på www.siemens.dk/icp-event