Innovativt serviceinstrument – Systronik CAPBS gør din hverdag nemmere

Tyske Systronik har i mere end 33 års erfaring inden for målinger. Systronik har designet CAPBS som er et plug&play instrument, der er kompatibelt med Android og IOS via bluetooth. Med CAPBS kan du foretage lige præcis de målinger som du har brug for i din dagligdag, og med det modulære system kan du tilpasse CAPBS til dine behov, og udføre alt fra vandkvalitetstest, til gasdetektering og meget mere.

Målinger kan vises direkte på mobilen, eller CAPBS device. Har man udført målinger der viser en graf, kan man nemt eksportere filen til excel, og sørge for alt udført arbejde er dokumenteret og sendt til kontoret, eller kunden via appen, inden man er kørt fra kundens adresse.

Systronik CAPBS kan måle med sine forskellige applikationsspecifikke sensorer indenfor, tryk, temperatur, luftkvalitet, gasdetektering, ventilation, luftfugtighed, og vandkvalitetsanalyse. Systronik CAPBS kan også arbejde sammen med alle systronik blueline instrumenter via bluetooth, som foreksempel Bluelyzer til røggasanalyse og kan derved gøre jobbet smartere. Med Systronik får man et universalt måleinstrument, som er fleksibelt plug&play og med en god nøjagtighed på de enkelte målinger, med de applikationsspecifikke sensorer der er designet til hvert deres formål, så der ikke bliver gået på kompromis med målingerne.

Appen (android og IOS), gør det muligt at få et nemt visuelt billede, både med live visning af målinger, men også til efterfølgende rapporter, som kan sendes med de fleste standard kommunikationsmuligheder på telefonen. Såsom mail, og whatsapp.

Se mere på http://www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.