I dag forbedrer vi i morgen

Vi gør det dedikeret, venligt, smart og løsningsorienteret. Fra detailhandel til industri. Fra den ene person til den anden. Uanset hvad din forespørgsel handler om, tager vi os af den med det samme. Fordi vi er HellermannTyton.

Vi er Danmarks førende producent og leverandør af cable management. Og ikke nok med det, vi udvikler industri specifikke produktserier, der hæver overliggeren i hele verden.

 

LÆR OS AT KENDE

Du vil måske også interessere dig for…

Vores mission

Vi udvikler løsninger til cable management til fastgørelse, befæstigelse, installation, tilslutning, isolering, beskyttelse og identifikation af elektriske kabler og netværksløsninger.

 

Vores passion

Hver dag sætter vi os ind i det, der sker i vores kunders verden. De er vores afgørende inspiration, når vi udvikler vores produktserier.

 

Vil du have mere?

Så hent inspiration med ACADEMY, din digitale læringsplatform. ACADEMY kan levere alt, hvad du skal bruge: seminarer, workshop, gode tips og tricks, ekspertgrupper og produktuddannelse. Du vælger selv, hvor du starter.

Brug ACADEMY som din digitale ramme, der understøtter gode professionelle relationer og bidrager til du får succes med cable management.

 

Vi er her for at hjælpe dig

Sammen tackler vi forandringer

PS: Vidste du at vi producerer på 18 produktions faciliteter og udvikler produkter i 13 lande. Mere end 6.000 medarbejdere arbejder hos HellermannTyton i 39 lande og tilbyder dig første klasses service og rådgivning – uanset hvor du har brug for det.