Hvidbog hjælper IT- og bygningsadministratorer med at optimere vedligehold af UPS-anlæg

Eaton offentliggør en ny hvidbog, der kan hjælpe virksomheder og institutioner med at udvikle den vedligeholdelsesstrategi for UPS-anlæg (Uninterruptible Power Supplies), som passer bedst til deres aktuelle forhold. Hvidbogen, “Sådan vælger du den rigtige UPS-servicestrategi”, omhandler fordele og ulemper ved de fire typiske installationer, og formålet er at give læserne en omfattende mængde oplysninger, så de på den baggrund kan optimere den beskyttelse, deres UPS giver dem.

– Som hvidbogen påpeger, er det afgørende, at man optimerer vedligehold af sin UPS-installation for at sikre både drift og økonomi bedst muligt. Vores egen forskning viser, at over 25% af forebyggende vedligeholdelsesbesøg følges op med korrigerende handlinger. Det understreger værdien af at have en serviceplan tegnet klart op, så potentielle problemer kan identificeres og behandles, inden de medfører afbrydelser eller, i værste tilfælde, nedetid, siger Tommie Jeppesen, Service Manager hos Eaton i Danmark.

UPS-enheder er uanset fabrikat komplekse enheder, der kan være vitale for virksomhedens drift, men selv de bedste produkter kan potentielt fejle, hvis de ikke vedligeholdes korrekt. At finde og vælge den rette metodik vil hjælpe operatører med at minimere risici og samtidig forbedre det ROI’en (investeringsafkastet) samt maksimere UPS-anlæggets levetid. Uanset den valgte fremgangsmåde er en forebyggende vedligeholdelsesplan afgørende for at minimere driftsforstyrrelser og forlænge levetiden for såvel UPS’en som det tilsluttede udstyr.

Ud over at gennemgå de aktuelle muligheder for optimering af vedligeholdsstrategien indeholder hvidbogen også tabeller med typiske spørgsmål i forbindelse for valg serviceudbyder og -vedligeholdsplan. Svarene hjælper brugerne til at definere, hvilken strategi der bedst opfylder deres behov.

Man kan hente hvidbogen på http://www.eaton.eu/upsservice-whitepaper.