Husk transient- og overspændingsbeskyttelse

ELIT SPD40-serien er det optimale valg for beskyttelse af liv og bygninger

ELIT præsenterer en serie af smarte og effektive overspændings-beskyttelsesenheder.

Beskyttelse mod transienter og overspændinger har uheldigvis i mange år været en undervurderet risiko. Derfor er der nu kommet krav om beskyttelse i nye installationer. Formålet er at undgå unødvendige skader på mennesker, dyr, installationer og materiel.

Overspændinger i elinstallationer kan bl.a. opstå som følge af atmosfæriske påvirkninger ved tordenvejr eller ved koblinger, udsving og fejl i elforsyningen.

Et utilsigtet nedbrud kan være et stort problem for både erhvervskunder og private kunder. Strømafbrydelser kan bl.a. medføre store omkostninger ved stop af igangværende produktion, tab af data samt problemer med overholdelse af vigtige temperaturer.

I ELITs sortiment finder du forskellige løsninger, både 2-, 3- og 4 polet. ELIT SPD40-4PT2-275V-FM er et godt valg for en ægte 4 polet type 2 beskyttelse på TT- og TN-installationer. Den er forsynet med mange gode egenskaber som f.eks. stor maksimal afledningsstrøm på 40kA, hurtig reaktionstid på under 25nS og kan forsikres med op til 125A. Alle 4 moduler kan udskiftes enkeltvis og fejl indikeres både visuelt med rød/grøn samt med potentialfri skiftekontakt.

For yderligere oplysninger kan du kontakte ELIT på telefon 48446060 eller besøge http://www.elit.dk