Hold overbelastninger under kontrol med elektroniske sikringer

Med lanceringen af Caparoc introducerer Phoenix Contact et individuelt, modulært system til elektronisk beskyttelse mod overbelastning. Med mange kombinationsmuligheder, intuitiv betjening og et simpelt design-in kan brugerne sammensætte deres egen personlige løsning til komponentbeskyttelse, som passer til deres ønsker i fremtiden.

Caparoc består af et bredt udvalg af forskellige moduler med mange kombinationsmuligheder. Systemet af elektroniske sikringer kan skræddersyes, er fuldt kompatibelt og er teknologisk up-to-date med fremtidige opdateringer. Det kan også til enhver tid udvides, selv under drift.

Systemets enestående egenskaber er den nemme betjening med værktøjsfri montage, uafbrudt installation og tydelig driftsstatus. Modulerne kan nemt klikkes af og på, også mens installationen er i drift. Den enkle indstilling af nominel strøm og den tydelige identifikation af tilslutninger sikrer intuitiv betjening.

I en online konfigurator er det muligt for brugeren at sammensætte præcis den løsning, som opfylder deres krav. Det individuelle ordrenummer gør det altid muligt at bestille løsningen igen og igen. Der kan også tages digitale services til hjælp lige fra 3D-modeller over opmærkning til datablade og EPLAN.

Mere om Caparoc